Samlekortet's pakketilbud

Velkommen på Samlekortet.dk

Hejsa og velkommen i min lille webshop!

Mit navn er Daniel og jeg er indehaver af Samlekortet.dk. Det er mig en glæde at du er havnet på min webshop. Det er ingen hemmelighed at vi er en lille butik, men med et stort hjerte. Kundeservice, gode priser og en reel passion for hvad vi laver, er vores vigtigste værdier og det håber vi at vi også afspejler.

Jeg har hele mit liv arbejdet med professionel fodbold, hvilket også er hvad der affødte min hobby i at samle på fodboldkort. Idéen til en fodboldkort webshop kom sig efter, at jeg selv manglede et sted hvor priserne var i top, lagerstatus var korrekt og at man kunne regne med en god behandling. Det er derfor nogle af de punkter jeg håber du vil opleve, at vi lever op til! Skulle det ikke være tilfældet, så send os endelig en besked!

Jeg satte derfor sejlende ind i efteråret 2022, på at etablere min webshop og se om det var noget der var interesse efter - resten af historien er vi ved at skrive, men vi er enormt ydmyge og taknemmelige for det første forløb med jer alle!

Jeg håber du finder det du søger til den perfekte gave til fodboldelskeren, til dig der savner lidt nostalgi fra dit yndlingsholds kronede dage eller til dig der ønsker at investere i fodboldkort som et samleobjekt. Fodboldkort kan bruges til meget og kan have stor betydning, så vi håber du finder det der passer dig.

Endnu engang tak for dit besøg
- Daniel Lauridsen, indehaver af Samlekortet.dk

1 af 3

Jeg har et spørgsmål! Kontakt os her: